Min sidste vilje

Hvad er Min Sidste Vilje?

Min Sidste Vilje er en blanket, som du kan udfylde med dine ønsker til din sidste afsked. Det kan være ønsker lige fra et specifikt gravsted, til en bestemt kirke du ønsker højtideligheden afholdt i. Eller hvis du har ønske om askespredning til havs, eller ønske om dødsannonce i en specifik avis.

Min Sidste Vilje giver dig muligheden for, at have indflydelse på dit sidste farvel og hvad dette indebærer. Det kan ligeledes spare dine pårørende for mange beslutninger, som kan skabe tvivl omkring hvad du ville have ønsket.

Hvordan udfylder jeg Min Sidste Vilje?

Min Sidste Vilje kan udfyldes digitalt og sendes til en bedemand via e-boks. Den kan også udfyldes i fysisk form.

Hvis du ønsker den udfyldt digitalt kan du kontakte mig pr. mail eller telefon og få blanketten tilsendt via mail.

Hvis du ønsker at udfylde den i papirform kan du kontakte mig, og vi aftaler en dag hvor du kan afhente blanketten. Jeg står naturligvis også til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at udfylde den.

Opbevaring af blanketten

Min Sidste Vilje er fortroligt materiale der ligeledes indeholder dit CPR-nummer. Du har mulighed for at opbevare blanketten derhjemme, eller du kan aflevere den til mig.

Hvis du udfylder den digitalt kan du sende den tilbage til mig via e-boks, eller printe den ud og aflevere den. Hvis du udfylder den fysisk, kan du blot aflevere den når du er færdig. Min Sidste Vilje opbevares fortroligt indtil de tages i brug.

Kontakt mig gerne angående Min Sidste Vilje på tlf. (+45) 40 18 16 64 eller på mail Holstbegravelser@gmail.com.

Kontakt mig i dag

I er altid velkomne til at ringe til en uforpligtende samtale. Jeg kan kontaktes døgnet rundt på mail eller telefon.

Ring til mig på telefon (+45) 40 18 16 64 eller send en mail til Holstbegravelser@gmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 40 18 16 64
tommyholstnielsen@gmail.com